2019.10.19 Tarptautinis LŽNTBA paplūdimio tinklinio turnyras

2019.10.19 dieną Marijampolėje vyko tinklinio sėdint turnyras, pagal paplūdimio tinklinio sėdint taisykles, kur buvo žaidžiama 3 prieš 3. Čia dalyvavo komandos iš skirtingų miestų, o kai kurie skirtingų miestų sportininkai sudarė bendras ar tarptautinių sportininkų turinčias komandas. Nors turnyras vyko vakare tačiau sportininkai rodė puikų norą ir entuziastmą iškovoti pergales. Visgi turnyre buvo trys laimėtojai:

I vieta – Klaipėdos “Žuvėdros” komanda:
♦ Darius Žiaučyna;
♦ Ramūnas Rojus;
♦ Modestas Žvilauskas;

II vieta – Vilniaus “Eržilai”:
♦ Eduardas Strašunskas;
♦ Algirdas Vaičiulis;
♦ Ernestas Stankevičius;

III vieta – Marijampolės “Siekis 1”:
♦ Vakarė Bagdonaitė;
♦ Tomas Kiveris;
♦ Gintautas Pačėsa.

Sveikiname laimėtojus, dėkojame turnyro dalyviams ir visiems palaikiusiems savo komandas ir kviečiame pamatyti akimirkas iš turnyro.

Projektas “Neįgaliųjų para-badmintono čempionato ir integracinių salės ir paplūdimio tinklinio sėdint turnyrų organizavimas” bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.

Projektas “Tinklinio ir badmintono inventoriaus papildymas profesionaliasnėms neįgaliųjų sporto varžyboms” bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.

Mūsų partneriai / rėmėjai: